Creëer het strandgevoel bij je thuis
06 MEI 2020
KATRIEN DE LEEUW
TROOPER

Je voeten laten verdwijnen in het zand, je tenen even dippen in het koude zeewater en zandkastelen bouwen,… Even naar zee trekken zit er jammer genoeg voorlopig nog niet in. Maar niet getreurd, dat strandgevoel kan je ook makkelijk bij je thuis creëren. 

We hoorden het de weermannen en -vrouw de afgelopen dagen zeggen: de zon blijft zeker nog even in ons land. Ideaal dus om opnieuw uit je zetel of vanachter je bureau te komen (iedereen  moet pauze hebben, toch?) en jezelf en je kinderen in zwemkledij te hijsen. Passen die bikini’s, badpakken of zwembroeken ondertussen niet meer (damn you, coronakilo’s!), schaf dan snel een nieuw exemplaar aan. En doe er dan maar meteen zo’n schoon strandtuniekske bovenop voor de dames. Da’s niet alleen modieus, het camoufleert ook enkele van die nieuwe rondingen indien nodig.

(Lees verder onder de foto)

Op zoek naar nieuwe zwemkledij?

Eens dat in orde is, ben je klaar voor fase 2 van Strand@Home: het oppompen van het zwembad. De echte die hards onder ons mogen het natuurlijk ook ‘gewoon’ opblazen. Vul het zwembad daarna met iets te koud water (en eventueel wat schelpjes) voor het échte strandwatergevoel, plaats terwijl een zonnescherm en/of een windscherm en maak het je nadien gemakkelijk in een inklapbare strandstoel, een opblaasbare zitzak, een strandmat of een campingmat. Een occasioneel pintje, cocktailke of ijsje maakt het plaatje compleet. 

(Lees verder onder de foto)

Ideaal strandmateriaal zoals opblaasbare zitzak, standmat en campingmat

Zijn je kinderen ondertussen al aan het zagen? Leg ze dan het zwijgen op door hen de eenhoorn of walvis waarmee ze nadien op ’t water kunnen liggen op te laten blazen. Daarna mogen ze zich dan afwisselend amuseren in het zwembad, een balleke gooien, een zandkasteel bouwen in de zandbak of door de tuin sjeezen met hun go cart. 

(Lees verder onder de foto)

Even spelen in de zandbak, het ballenbad of rijden met de go cart

Wanneer iedereen honger heeft gekregen van al die fysieke inspanningen, kan je de dag afsluiten met een lekkere picknick. Om dat strandgevoel nog iets langer vast te houden zijn een koeltas en picknickdeken dan ook onontbeerlijk. En nadien? Gewoon snel alles binnenpakken, een paar stappen zetten en je bent thuis. Gemakkelijk hé, zo zonder die files en “Zijn we er al”-vragen?

Wil je dat strandgevoel meteen in huis halen? Klik dan gewoon door op de gekleurde woordjes hierboven, je wordt meteen – met Trooperlink naar je vereniging – doorgestuurd naar de website van Lidl. Je hoeft dus niet eerst via www.trooper.be/zoek-vereniging te passeren wanneer je nu meteen iets wil aankopen en monnies wil doneren aan je favoriete vereniging. Handig, niet?

Neergepend door:
KATRIEN DE LEEUW
Witty Writer
TROOPER
Witty writer bij Trooper. Vrouw van Jelle en ook bekend als de 'mama, mama, mamaaaa!' van Sem (4) en Suze (1).
RECENTE BLOGS
article
Chromebooks, fietsen, nieuwe lokalen,... allemaal dankzij Troopermonnies
Door simpelweg eerst via www.trooper.be te passeren wanneer ze online shoppen, zorgden duizenden er...
13 April 2021
Katrien De Leeuw
TROOPER
article
13 tips voor een ‘Godver, wat moet ik ons moeder nu weer kopen?’-moment
Je kan op moederdag, 9 mei, de hit ‘Mama’ van Hein Simons voor je moeder zingen, maar iets zegt ons...
11 April 2021
Katrien De Leeuw
TROOPER
article
1 jaar na de eerste lockdown: “Het leven is geen ponykamp (en daar mogen we toch niet naartoe)”
Net geen jaar geleden placeerde ik, Katrien, de Witty Writer van Trooper, mijn toen bijna één jaar 4...
01 April 2021
Katrien De Leeuw
TROOPER
article
Een fitnessruimte, busvervoer, een nieuwe blokhut,...: dit realiseerden verenigingen al met hun...
Door simpelweg eerst via www.trooper.be te passeren wanneer ze online shoppen, zorgden duizenden er...
29 March 2021
Katrien De Leeuw
TROOPER