De Bloggerij: nu ook open voor uw schrijverij!
27 APRIL 2020
JAN DEJONGHE
TROOPER

Sinds 1 april 2020 is hij up and sprinting. Onze Bloggerij. Vandaag, bijna 4 weken later, zijn er al 10.000 unieke bezoekers over gegaan. En jij bent er op dit eigenste moment zelf één van! Dat is al goed. En heb jij per ongeluk ook nog 2 handen? Kan jij letters in een logische volgorde achter elkaar tikken op een klavier? En heb je ergens iets met een vereniging te maken? Dan moet je doorlezen, want jij kan hier je vereniging serieus in de picture pennen.

Krijg je nu zweethandjes? Je wil wel maar je zit met een schrijfschrikske. Kijk: dit is en zal nooit een platform voor literaire hoogstandjes zijn. Wij maken ook wel eens taalfauten (😉), en pennen gewoon lekker in spreektaal hoor. Da’s zekers da!

Wat we zoeken zijn verhalen. Herkenbare verhalen over verenigingen. Dat kan over jullie dromen zijn, jullie problemen, jullie verwezelijkingen en ook graag, hahaha, grappige verhalen. 

Je moet enkel zooooo fan zijn van en fier zijn op je vereniging dat iedereen mag weten hoe goed jij je daar voelt. En hoe hard je je vereniging zou missen mocht die morgen ophouden te bestaan. Verder hebben we een tekstje nodig, nooit te lang, graag een beeldeke erbij, je naam, de naam van je vereniging, een profielfotootje van jezelf, sturen naar vragen@trooper.be en voor je het weet behoor je tot de penbijters van onze Bloggerij.

WIL JIJ OOK EEN EI KWIJT? LEG HET HIER!

Wij zelf zitten al op wat eieren te broeden. En er is al eentje lekker warm, maar we hebben het er nog niet met één van onze 400 Troopershops over gehad… en hopelijk lezen ze mee en zo zijn ze direct op de hoogte, haha… 

Stel: wij vragen bvb. aan Decathlon om 5 tenten ter beschikking te stellen voor 5 Trooper-jeugdbewegingen. De jeugdbewegingen testen de tenten een weekend. Opzetten, afbreken, testen op waterdichtheid, in slapen, erin eten, stoeien, binnenstebuiten keren… één voorwaarde: er een objectief stuk over neerpennen. Je wordt dan een beetje tentjournalist voor onze Bloggerij. En je mag de tent houden voor de moeite!

Dit principe kunnen we doortrekken naar andere shops. Center Parcs bijvoorbeeld. Zij hebben specifieke troeven in bepaalde parken. Bijvoorbeeld een geweldig mountainbike parcours of unieke kajak faciliteiten. Wij sturen daar één van onze Trooper mountainbikeclubs en/of kajakclubs een weekend gratis naartoe. Zij schrijven dan een 'Vlaanderen Vakantieland'-achtig artikeltje over hun ervaringen voor onze Bloggerij. Ja, dan worden de verenigingen eigenlijk influencers. Of is dat erover? Ziet ge zoiets zitten? 

Of zit je nog met andere eieren die je kwijt wil? Drop uw ei op vragen@trooper.be, wij pellen het met plezier. 

Authors.WrittenBy
JAN DEJONGHE
Brand cop
TROOPER
Brand cop bij Trooper. Vader van de drie slimste, liefste, grappigste 🐣🐣🐣 in the 🌎
ARTICLES.RECENTBLOGS
Het BENEFIETkot levert 34 Vlaamse verenigingen 55.611,22 euro op tijdens de coronacrisis
Iedereen heeft het in de coronacrisis moeilijk gehad, da’s wel het minste wat we kunnen zeggen. Bij...
30 June 2020
Katrien De Leeuw
TROOPER
Het eerste Trooperfest was een succes
Wie werkt er eigenlijk allemaal bij Trooper en hoe ziet dat TrooperHQ waar nu en dan over gepraat je...
29 June 2020
Katrien De Leeuw
TROOPER
10 ultieme lifehacks bij het kamperen
De voorbereiding van je kampeertocht: je trekkersrugzak weer volproppen om een aantal dagen in een...
26 June 2020
Katrien Crabbe
TROOPER
Vanaf nu kan je je favoriete vereniging online én offline steunen via KBC Mobile!
KBC Mobile is al lang geen gewone betaal bankapp meer. Eerder een all-in-one app. Je kan er kopen je...
21 June 2020
Katrien De Leeuw
TROOPER