De Bloggerij: nu ook open voor uw schrijverij!
27 APRIL 2020
JAN DEJONGHE
TROOPER

Sinds 1 april 2020 is hij up and sprinting. Onze Bloggerij. Vandaag, bijna 4 weken later, zijn er al 10.000 unieke bezoekers over gegaan. En jij bent er op dit eigenste moment zelf één van! Dat is al goed. En heb jij per ongeluk ook nog 2 handen? Kan jij letters in een logische volgorde achter elkaar tikken op een klavier? En heb je ergens iets met een vereniging te maken? Dan moet je doorlezen, want jij kan hier je vereniging serieus in de picture pennen.

Krijg je nu zweethandjes? Je wil wel maar je zit met een schrijfschrikske. Kijk: dit is en zal nooit een platform voor literaire hoogstandjes zijn. Wij maken ook wel eens taalfauten (😉), en pennen gewoon lekker in spreektaal hoor. Da’s zekers da!

Wat we zoeken zijn verhalen. Herkenbare verhalen over verenigingen. Dat kan over jullie dromen zijn, jullie problemen, jullie verwezelijkingen en ook graag, hahaha, grappige verhalen. 

Je moet enkel zooooo fan zijn van en fier zijn op je vereniging dat iedereen mag weten hoe goed jij je daar voelt. En hoe hard je je vereniging zou missen mocht die morgen ophouden te bestaan. Verder hebben we een tekstje nodig, nooit te lang, graag een beeldeke erbij, je naam, de naam van je vereniging, een profielfotootje van jezelf, sturen naar vragen@trooper.be en voor je het weet behoor je tot de penbijters van onze Bloggerij.

WIL JIJ OOK EEN EI KWIJT? LEG HET HIER!

Wij zelf zitten al op wat eieren te broeden. En er is al eentje lekker warm, maar we hebben het er nog niet met één van onze 400 Troopershops over gehad… en hopelijk lezen ze mee en zo zijn ze direct op de hoogte, haha… 

Stel: wij vragen bvb. aan Decathlon om 5 tenten ter beschikking te stellen voor 5 Trooper-jeugdbewegingen. De jeugdbewegingen testen de tenten een weekend. Opzetten, afbreken, testen op waterdichtheid, in slapen, erin eten, stoeien, binnenstebuiten keren… één voorwaarde: er een objectief stuk over neerpennen. Je wordt dan een beetje tentjournalist voor onze Bloggerij. En je mag de tent houden voor de moeite!

Dit principe kunnen we doortrekken naar andere shops. Center Parcs bijvoorbeeld. Zij hebben specifieke troeven in bepaalde parken. Bijvoorbeeld een geweldig mountainbike parcours of unieke kajak faciliteiten. Wij sturen daar één van onze Trooper mountainbikeclubs en/of kajakclubs een weekend gratis naartoe. Zij schrijven dan een 'Vlaanderen Vakantieland'-achtig artikeltje over hun ervaringen voor onze Bloggerij. Ja, dan worden de verenigingen eigenlijk influencers. Of is dat erover? Ziet ge zoiets zitten? 

Of zit je nog met andere eieren die je kwijt wil? Drop uw ei op vragen@trooper.be, wij pellen het met plezier. 

Neergepend door:
JAN DEJONGHE
Brand cop
TROOPER
Brand cop bij Trooper. Vader van de drie slimste, liefste, grappigste 🐣🐣🐣 in the 🌎
RECENTE BLOGS
article
Bij KFC Lentezon Beerse zeggen ze duidelijk waarvoor ze troopen: “Dat levert ons gemiddeld 114 euro...
Wie naar de Trooperpagina van KFC Lentezon Beerse surft, ziet meteen een foto van een goalshot. Die...
11 July 2021
Katrien De Leeuw
TROOPER
article
VZW kleine held spartelt om het hoofd boven water te houden: “Als er een einde aan de vzw komt, moet...
De ene traan na de andere rolt over de wangen van Sofie D’Hondt, de oprichtster van vzw kleine held,...
17 June 2021
Katrien De Leeuw
TROOPER
article
De ultieme ‘Yes, mijn kind is op kamp’ to do-list
De tijd tussen het moment waarop je je kind uitzwaait wanneer die op kamp vertrekt en het moment je...
15 June 2021
Katrien De Leeuw
TROOPER
article
10 ultieme lifehacks bij het kamperen
Je trekkersrugzak volproppen, een aantal dagen kamperen en in een tent wonen,... Ik, Katrien, de van...
14 June 2021
Katrien Crabbe
TROOPER