De topschaatsers van Nieuw Olympia Turnhout moeten er staan op internationale wedstrijden! Troopen jullie mee voor hun tickets?

Jullie kennen ze waarschijnlijk wel: broer en zus Jorik & Loena Hendrickx, twee Belgische toppers in het kunstschaatsen. Hun club Nieuw Olympia Turnhout is ook aangesloten bij Trooper.\n

Jullie kennen ze waarschijnlijk wel: broer en zus Jorik & Loena Hendrickx, twee Belgische toppers in het kunstschaatsen. Hun club Nieuw Olympia Turnhout is ook aangesloten bij Trooper.  En dat het daar bruist van het talent konden wij met onze eigen ogen zien ⛸ ⛸ ⛸

Na het bewonderen van deze indrukwekkende schaatskunsten wilden wij natuurlijk weten hoe ze zoal troopen bij Nieuw Olympia Turnhout. Dus vroegen we de Supertroopers daar naar hun Troopergeheimen 😎.

Waarvoor spaart Nieuw Olympia Turnhout via Trooper?

Supertroopers: "We willen met onze schaatsers heel graag meer internationale wedstrijden doen, maar dit kost veel geld. En dat proberen we ondermeer ook via Trooper in te zamelen."

Hoe belangrijk is dat extra geld voor jullie vereniging?

Supertroopers: "Wij hebben veel schaatsers met potentieel, maar schaatsen op niveau kost geld. Dus om meer buitenlandse wedstrijden te kunnen doen, kunnen wij elk extra centje gebruiken. Dat geldt voor zowel de solisten als de synchro… Naar het buitenland gaan kost is erg duur, ook Jorik en Loena hadden een enorme som nodig om naar de Olympische Spelen te kunnen gaan. Dus we zijn blij dat we met Trooper ook wat extra centen kunnen verzamelen."

Wat doen jullie zoal om jullie leden & sympathisanten aan te sporen om via Trooper te gaan voor hun online shopping?

Supertroopers: "We hangen zoveel mogelijk affiches van Trooper in onze club en roepen daarnaast iedereen regelmatig op om via onze Trooperlink te gaan bij het online shoppen. Dit doen we via mails, en via onze sociale media. En we herhalen dit regelmatig, zodat mensen er blijven aan denken!"

  1. Geef niet op, het gaat soms om heel kleine bedragen, maar het is steeds een mooi gebaar van mensen die aan onze club denken. En vele kleintjes maken 1 groot!
  2. ,
  3. Blijf de info van Trooper en de Trooperlink van je vereniging delen — en delen — en delen via sociale media!
  4. ,
  5. Promoot Trooper ook met de affiches, en met het beschikbare promomateriaal: het hélpt!

Sjeiren is kijren

Solliciteren

Bedankt! We hebben je sollicitatie goed ontvangen en contacteren je binnenkort.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Neergepend door:

Katrien De Leeuw

Witty writer bij Trooper. Vrouw van Jelle en ook bekend als de 'mama, mama, mamaaaa!' van Sem (7) en Suze (4).

Recente blogs