De ultieme ‘Yes, mijn kind is op kamp’ to do-list
15 JUNI 2021
KATRIEN DE LEEUW
TROOPER

De tijd tussen het moment waarop je je kind uitzwaait wanneer die op kamp vertrekt en het moment waarop je de vuile was van dat kamp in het wasmachine moet steken, is voor vele ouders een ‘Yes, mijn kind is op kamp’-moment en die tijd kan je maar beter goed benutten. Met onderstaande tips bijvoorbeeld.

Voor heel eventjes is het gedaan met de dagelijkse en vreselijke vraag “Wat eten we vandaag?” en de opmerking “Ik lust dat niet” wanneer je je kroost iets voorschotelt. Maak het jezelf nu extra gemakkelijk, surf, via Trooper natuurlijk, naar TakeAway.com en trakteer jezelf en je partner op lekkers dat iemand anders voor jou klaarmaakt. Geen vuile kookpotten, geen kookstress,... gewoon voetjes onder tafel schuiven en genieten. En ja, ’t is absoluut toegestaan om dat meer dan één keer te doen.

Eens goed zweten in de sauna, een frisse duik nemen in het zwembad en al die stressknobbels laten wegmasseren. Klikt heerlijk toch? Word weer helemaal zen na een tripje naar de wellness, zo krijgen je kinderen na hun kamp toch voor eventjes een ontspannen mama of papa terug. Op Vakantieveilingen.be kan je je slag slaan en wellnesstickets boeken aan bodemprijzen maar ook bij Bongo vind je verschillende wellnessmogelijkheden.

Naast wellnessen kan je natuurlijk ook yoga proberen om helemaal tot rust te komen. Trakteer jezelf eerst op een nieuwe yoga-outfit of accessoires en maak je daarna klaar voor de downward-facing dog, de adelaar,...

Ben je een beginneling? Dan kan je met onderstaande video aan de slag gaan.

Trek zelf de vrije natuur in en ga, net als je kind, kamperen. Wat hout sprokkelen, vuur maken, marshmellows roosteren,... zorg er gewoon voor dat je de juiste kampeeruitrusting bij je hebt en trek misschien niet naar dezelfde regio als waar je kind op kamp is, dat kan nogal gênant worden anders.

Hier vind je trouwens informatie over onze kampeer- en glamping reispartners.

Het is natuurlijk ook toegestaan om absoluut niets, nada, nothing te doen. Placeer je buiten in je badpak of bikini zodra het goed weer is en geniet van de rust, want eens die kampen gedaan zijn is er van rust geen sprake meer. Vergeet alleen geen zonnecrème te smeren tijdens dat niets doen of het wordt afzien nadien. Wil je wat muziek horen tijdens dat niets doen? Dan is onderstaande playlist helemaal wat je nodig hebt.

Nu je eindelijk wat vrije tijd hebt, moet je die zeker niet spenderen door je huis van zolder tot kelder proper te krijgen. Investeer in een robotstofzuiger, idealiter eentje die ook nog eens kan dweilen, die het kuiswerk voor jou doet. Jij mag gewoon met je voetjes omhoog liggen en je kan lekker lang genieten van een proper huis want er zijn toch geen kinderen in huis die het meteen weer vuil kunnen maken. Hemels! Alle info over robotstofzuigers vind je hier.

Je hebt nu eindelijk eens tijd om aan die ene boekenreeks die je al zo lang wilde lezen te beginnen. Vind je goesting op BookSpot.be en zit een dag later al met je neus in de boeken. (Pstt... met de code 'ZOMER' krijg je nog tem. 30/06/2021 10% korting op alle boeken en gratis verzending)

Je kan natuurlijk ook eindelijk dingen inplannen die je kind haat, naar musea gaan ofzo. Op Tiqets vind je een overzicht van verschillende culturele activiteiten zoals een uitstap naar het Brusselse Designmuseum, Museum De Reede, het AfrikaMuseum,... en kan je meteen je bezoek boeken.

Nu je kind even weg is, houdt niets je tegen om er zelf ook even op uit te trekken. Enkele dagen naar de Ardennen of naar de kust, eens op hotel in een grootstad,... je hebt keuze te over. Hier ontdek je alle reispartners die op Trooper staan.

Wat je ook doet terwijl je kind op kamp is, geniet ervan, want voor je het weet is dat kamp alweer voorbij.

Neergepend door:
KATRIEN DE LEEUW
Witty Writer
TROOPER
Witty writer bij Trooper. Vrouw van Jelle en ook bekend als de 'mama, mama, mamaaaa!' van Sem (6) en Suze (3).
RECENTE BLOGS
article
Fervent loper Robin van atletiekclub Sparta Vilvoorde geeft tips voor een beginnende jogger
De lockdown heeft ervoor gezorgd dat heel wat mensen (opnieuw) aan het sporten zijn geslagen. Maar...
16 May 2022
Katrien De Leeuw
TROOPER
article
6 tips van een vader én gamer om je kind veilig te laten gamen
Zijn de woorden GTA, Fortnite, Minecraft of League of Legends al eens uit de mond van je kind Dan je...
16 May 2022
Katrien De Leeuw
TROOPER
article
Win tot € 2.000 kampproviand voor je zomerkamp
Een ontbijtbuffet met koffiekoeken in plaats van een boke met choco, een gigantische kom fruitsla in...
12 May 2022
Katrien De Leeuw
TROOPER
article
Stresske over een geschenk voor de juf of meester? Nu niet meer!
Sinds mijn kinderen naar school gaan, ben ik van één iets heel zeker. Een paar weken voor het einde...
09 May 2022
Katrien De Leeuw
TROOPER