Stresske over een geschenk voor de juf of meester? Nu niet meer!
17 MEI 2021
KATRIEN DE LEEUW
TROOPER

Zo’n 32 uur per week vertrouw ik mijn zoon toe aan zijn meester. Hij ziet hem op weekdagen meer dan hij mij of zijn papa ziet en week na week zie ik hem groeien en fier zijn. Omdat hij weer iets nieuws kan, omdat hij een leuke dag had,... En daar mag natuurlijk iets tegenover staan aan het einde van dit door COVID-19 meer dan speciale schooljaar, iets meer dan een simpele “Dankjewel, meester!”

Zodra de maand juni aanbreekt, beginnen wij, ouders, ons hoofd te breken: wat kunnen we nu weer kopen om de juf of meester te bedanken voor dit schooljaar? Terug zo’n koffietas? Of eerder een doos Mercikes? Of wacht, misschien een goeie fles wijn? 

ONLINE GROEPSCADEAU

Of wat dacht je van Kadonation? Wist je dat je via Kadonation een online groepscadeau kan kopen met de andere ouders van klasgenootjes van je kinder(eren) en dit op een veilige manier? ’t Zit mega simpel in elkaar. 

  • Je maakt gratis het online groepscadeau (en dus geen cadeaubon) voor de juf of meester aan via Kadonation
  • Je kan een bepaalde bijdrage voorstellen of iedereen zelf laten kiezen hoeveel ze willen bijdragen. Good to know is dat je kan aanduiden of iedereen kan zien hoeveel iemand heeft bijgedragen of niet.
  • Je kan je de link naar het online groepscadeau (en de bijhorende boodschap voor iedereen) makkelijk mailen of het via een link delen via bijvoorbeeld Facebook Messenger of WhatsApp. Handig als je daar een chatgroepje met de ouders hebt.
  • Je kan ervoor kiezen het ingezamelde bedrag te gebruiken voor een Kadonation cadeaubon of meteen al voor een cadeaubon bij één van de 80 Kadopartners (waaronder Torfs, Bol.com, Decathlon, Coolblue, Hema,...) uit te kiezen.

Als je via Trooper naar Kadonation surft (dat kan door hier meteen op het woord ‘Kadonation’ door te klikken) én minstens 100 euro bij elkaar spaart voor de juf of meester, bezorg je je favoriete vereniging of goed doel ook nog een financieel duwtje in de rug, want Kadonation geeft 3,75 euro commissie.

PS: Je kan het online groepscadeau trouwens niet alleen gebruiken om de juf of meester van je kind(eren) even een dikke merci te zeggen, hé. Ook voor de trainer van de sportclub of de leiding van de jeugdbeweging kan dit een leuk geschenkje zijn! 

Neergepend door:
KATRIEN DE LEEUW
Witty Writer
TROOPER
Witty writer bij Trooper. Vrouw van Jelle en ook bekend als de 'mama, mama, mamaaaa!' van Sem (4) en Suze (1).
RECENTE BLOGS
article
Bij KFC Lentezon Beerse zeggen ze duidelijk waarvoor ze troopen: “Dat levert ons gemiddeld 114 euro...
Wie naar de Trooperpagina van KFC Lentezon Beerse surft, ziet meteen een foto van een goalshot. Die...
11 July 2021
Katrien De Leeuw
TROOPER
article
VZW kleine held spartelt om het hoofd boven water te houden: “Als er een einde aan de vzw komt, moet...
De ene traan na de andere rolt over de wangen van Sofie D’Hondt, de oprichtster van vzw kleine held,...
17 June 2021
Katrien De Leeuw
TROOPER
article
De ultieme ‘Yes, mijn kind is op kamp’ to do-list
De tijd tussen het moment waarop je je kind uitzwaait wanneer die op kamp vertrekt en het moment je...
15 June 2021
Katrien De Leeuw
TROOPER
article
10 ultieme lifehacks bij het kamperen
Je trekkersrugzak volproppen, een aantal dagen kamperen en in een tent wonen,... Ik, Katrien, de van...
14 June 2021
Katrien Crabbe
TROOPER