Stresske over een geschenk voor de juf of meester? Nu niet meer!
03 JUNI 2020
KATRIEN DE LEEUW
TROOPER

Zo’n 32 uur per week vertrouw ik mijn zoon – in een coronavrije wereld - toe aan zijn juf. Hij ziet haar op weekdagen meer dan hij mij of zijn papa ziet en week na week zie ik hem groeien en fier zijn. Omdat hij weer iets nieuws kan, omdat hij een leuke dag had,... En daar mag natuurlijk iets tegenoverstaan aan het einde van dit door COVID-19 meer dan speciale schooljaar, iets meer dan een simpele “Dankjewel, juf!”.

Zodra de maand juni aanbreekt, beginnen wij, ouders, ons hoofd te breken: wat kunnen we nu weer kopen om de juf of meester te bedanken voor dit schooljaar? Terug zo’n koffietas? Of eerder een doos Mercikes? Of wacht, misschien een goeie fles wijn? Al mag het dit jaar misschien wat meer zijn? Door de lockdown moesten ze instaan voor noodopvang op school en er hun eigen gezondheid mee riskeren. 

En ja, wij hebben onze kinderen twee maanden geholpen met rekensommen en andere oefeningen, we knutselden samen, maakten zelfs onze eigen Moederdaggeschenkjes,... maar zonder de input, oefenblaadjes, tekeningen, video’s,... van die juffen of meesters zou er waarschijnlijk weinig educatiefs gebeurd zijn de afgelopen maanden. 

ONLINE GROEPSCADEAU

Dus ja, het geschikte cadeautje kiezen voor de juf of meester van je kinder(eren) is dit jaar extra moeilijk. Maar... dan heb je nog niet van Kadonation gehoord! Wist je dat je via Kadonation een online groepscadeau kan kopen met de andere ouders van klasgenootjes van je kinder(eren) en dit op een veilige coronaproof manier? ’t Zit mega simpel in elkaar. 

  • Je maakt gratis het online groepscadeau voor de juf of meester aan via Kadonation. 
  • Je kan een bepaalde bijdrage voorstellen of iedereen zelf laten kiezen hoeveel ze willen bijdragen. Good to know is dat je kan aanduiden of iedereen kan zien hoeveel iemand heeft bijgedragen of niet.
  • Je kan je de link naar het online groepscadeau (en de bijhorende boodschap voor iedereen) makkelijk mailen of het via een link delen via bijvoorbeeld Facebook Messenger of WhatsApp. Handig als je daar een chatgroepje met de ouders hebt.
  • Je kan ervoor kiezen het ingezamelde bedrag te gebruiken voor een Kadonation cadeaubon of meteen al voor een cadeaubon bij één van de 80 Kadopartners (waaronder Torfs, Bol.com, Decathlon, Coolblue, Hema,...) uit te kiezen.

En omdat je zelf ook wel een cadeautje verdient (en ook omdat jij het initiatief neemt om voor een online groepscadeau via Kadonation te kiezen), wil Kadonation jou bedanken met een eigen Kadonation cadeaubon ter waarde van 5 euro. Deze krijg je als je minstens 30 euro inzamelt met minstens 3 mensen. Als je bovendien via Trooper naar Kadonation surft  (dat kan door hier meteen op het woord ‘Kadonation’ door te klikken) bezorg je je favoriete vereniging ook nog een financieel duwtje in de rug, want Kadonation geeft 3,75 euro commissie.

PS: Je kan dit niet alleen gebruiken om de juf of meester van je kind(eren) even een dikke merci te zeggen. Ook voor de trainer van de sportclub of de leiding van de jeugdbeweging kan dit een leuk geschenkje zijn! 

Neergepend door:
KATRIEN DE LEEUW
Witty Writer
TROOPER
Witty writer bij Trooper. Altijd bezig. Vrouw van Jelle en mama van Sem (4) en Suze (1).
RECENTE BLOGS
Hoe ik mijn tieners aan het koken kreeg met Foodbag
Hopelijk lezen die van u niet mee. Want als ze dit snode plan nu al doorhebben gaat het niet werken....
24 September 2020
Jan Dejonghe
TROOPER
Andy van oudercomité GBS Molenstede onthult: wat doet een oudercomité nu eigenlijk?
“Molenstede - of ‘Meulstee’ zoals de locals zeggen - is een gezellige deelgemeente van Diest waarin...
23 September 2020
Andy Serdons
TROOPER
Verenigingen kreunen onder de coronacrisis: “We zijn bedreigd in ons voortbestaan”
De cijfers van onze enquête over de impact van de coronacrisis op Vlaamse verenigingen zijn verloren...
10 September 2020
Katrien De Leeuw
TROOPER
"Het is tijd voor een relanceplan voor het bruto nationaal geluk van België!"
Dat die hele coronamiserie een hel is voor velen, weten we! Maar ik ben van mijn stoel gevallen bij...
03 September 2020
Elisabet Lamote
TROOPER