Stresske over een geschenk voor de juf of meester? Nu niet meer!
09 MEI 2022
KATRIEN DE LEEUW
TROOPER

Sinds mijn kinderen naar school gaan, ben ik van één iets heel zeker. Een paar weken voor het einde van het schooljaar wordt dé vraag in de WhatsApp-groep met de ouders gesmeten: "Wat ga jij kopen voor de juf/meester?". Laat ons de stress naar het gepaste cadeau nu al de kop indrukken!

Zeg nu zelf, mocht je leerkracht zijn dan zou je het na een paar jaar toch wel gehad hebben met de zoveelste fles wijn, doos met chocolaatjes of 'unieke' koffietas. Kadonation is het perfecte alternatief. Via het online platform kan je samenleggen met de ouders van de klasgenoten van je kind(eren) en zo een online groepscadeau kopen. De juf/meester kan dan met die centjes shoppen bij shops zoals bijvoorbeeld Bol.com, Zalando, Standaard Boekhandel,... 

Klinkt goe, hé? En 't is nog mega gemakkelijk ook om zo'n online groepscadeau aan te maken. We leggen het hieronder even uit:

  • STAP 1: Surf naar de Trooperpagina van je favoriete vereniging of goed doel en klik door naar Kadonation (of klik gewoon hier op het woord Kadonation) en maak een gratis online groepscadeau aan (en dus geen cadeaubon). 
  • STAP 2: Je kan een bepaalde bijdrage voorstellen of iedereen zelf laten kiezen hoeveel ze willen bijdragen. Handig om weten is dat je kan aanduiden of iedereen kan zien hoeveel iemand heeft bijgedragen of niet.
  • STAP 3: Je kan de link naar het online groepscadeau makkelijk mailen naar de andere ouders of het via een link delen via bijvoorbeeld Facebook Messenger of in het WhatsApp-groepje.
  • STAP 4: Je kan ervoor kiezen dat de leerkracht in kwestie het ingezamelde bedrag bij één van de 80 Kadopartners (waaronder dus bijvoorbeeld Bol.com, Zalando en Standaard Boekhandel) kan besteden of hem/haar de keuze te geven bij welke van de Kadopartners hij of zij iets wil kopen. 

EN DAT BRENGT NOG € 3,75 OP VOOR JE FAVORIETE VERENIGING/GOED DOEL OOK!

Zalig makkelijk toch? Als je via Trooper naar Kadonation surft (dat kan door hier meteen op het woord ‘Kadonation’ door te klikken) én met minstens 2 verschillende bijdragers minstens 100 euro bij elkaar spaart voor de juf of meester, bezorg je je favoriete vereniging of goed doel ook nog een financieel duwtje in de rug, want Kadonation geeft 3,75 euro commissie.

PS: Je kan het online groepscadeau trouwens niet alleen gebruiken om de juf of meester van je kind(eren) even een dikke merci te zeggen, hé. Ook voor de trainer van de sportclub of de leiding van de jeugdbeweging kan dit een leuk geschenkje zijn! 't Is maar dat je het weet, hé ;-). 

Neergepend door:
KATRIEN DE LEEUW
Witty Writer
TROOPER
Witty writer bij Trooper. Vrouw van Jelle en ook bekend als de 'mama, mama, mamaaaa!' van Sem (6) en Suze (3).
RECENTE BLOGS
article
Fervent loper Robin van atletiekclub Sparta Vilvoorde geeft tips voor een beginnende jogger
De lockdown heeft ervoor gezorgd dat heel wat mensen (opnieuw) aan het sporten zijn geslagen. Maar...
16 May 2022
Katrien De Leeuw
TROOPER
article
6 tips van een vader én gamer om je kind veilig te laten gamen
Zijn de woorden GTA, Fortnite, Minecraft of League of Legends al eens uit de mond van je kind Dan je...
16 May 2022
Katrien De Leeuw
TROOPER
article
Win tot € 2.000 kampproviand voor je zomerkamp
Een ontbijtbuffet met koffiekoeken in plaats van een boke met choco, een gigantische kom fruitsla in...
12 May 2022
Katrien De Leeuw
TROOPER
article
Geen papaniek! Hier zijn 12 kadotips voor vaderdag
De stress om het perfecte moederdagkado te scoren is nog maar net verteerd of ’t is alweer tijd voor...
08 May 2022
Katrien De Leeuw
TROOPER