Het eerste Trooperfest was een succes
29 JUNI 2020
KATRIEN DE LEEUW
TROOPER

Wie werkt er eigenlijk allemaal bij Trooper en hoe ziet dat TrooperHQ waar nu en dan over gepraat wordt eruit? Wel, vandaag krijg je een blik achter de schermen. Maar ’t is wel een specialleke.

We tonen je namelijk geen blik achter de schermen van een doodnormale dag waarop we het grootste deel van de dag achter ons computerscherm zitten om ervoor te zorgen dat we zoveel mogelijk dromen van verenigingen mee kunnen helpen waarmaken. Of van hoe we elke middag rond 12u30 samen op ons terras lunchen met homemade soep of een slaatje (buiten op donderdag, want dan smossen we met lekkere broodjes van de lokale slager 😍) en bijna allemaal afsluiten met een lekker chocolaatje als dessert.

Neen neen, we pakken het anders aan, vandaag nemen we jou mee op onze ‘lenteschoonmaak in de zomer terwijl de thermometer 30 graden aangeeft en Trooperfest’-dag. Een mond vol. Een beetje zoals het ook bij ons was later die avond.  

14U00: KLAAR, START, KUIS!

In een huis waar geleefd en gewerkt wordt, wordt het ook snel vuil. Dat is op het TrooperHQ natuurlijk niet anders. En wanneer het afwasmachine dagelijks vullen en leegmaken, de vuilbakken buitenzetten en de tafel eens met een natte vod afkuisen niet meer voldoende is, is ’t tijd voor een grote schoonmaak. Dus we vlogen erin. Zo hard dat we zelfs de tijd niet hadden om foto’s te maken. Maaaar... na-foto’s zijn altijd beter dan voor-foto’s én die zijn er wel!

Hier zie je de eerste bureauruimte van het TrooperHQ. Er is – met de nodige afstand - plaats voor Brand builder Katrien, Miss can do Els, Digital prophet Arne, Creator of Happiness Trui, Witty writer Katrien en iedereen die eens een vrij bureau wil bezetten. (Die vrolijke krulletjes die boven de computer aan het linkse eiland uitsteken zijn trouwens die van Trui: zij beantwoordt al jullie telefoontjes en mails.)

We zorgden ook voor een eigen plekje voor onze Graphic chicks Chelsea en Lincy. Ook hier inclusief ventilator, want het kan hier serieus warm worden met die zomerse temperaturen! 🥵

Een verdiep lager brachten we ook onze brainstormkamer opnieuw in orde. Wanneer je dus leuke Trooperdingen ziet passeren, weet je nu waar de zaadjes van die ideeën geplant werden. 

Maar ook de kelderverdieping werd grondig aangepakt. Daar bewaren we ons heiligdom: al het communicatiemateriaal. Denk maar aan de communicatiedozen, flyers, affichers, Troopertrekkers, onze beachvlaggen,...

17u00: SNIJDEN MAAR

Na de kuis was het tijd voor een nieuwe opfrisbeurt, maar dan van onszelf. Kwestie van het wat aangenaam te maken voor onze buurman of -vrouw tijdens het snijden van onze groentjes. Want ja, na een inspanning hoort ontspanning. In ons geval een barbecue! 

De barbecue werd professioneel in elkaar gestoken door onze Digital prophet Arne.

Brand builder Katrien zorgt voor wind in de zitzak.

En die moet natuurlijk getest worden.

18u00: START VAN ONS TROOPERFEST

Na de praktische voorbereidingen was het tijd voor het plan van onze Creator of happiness Trui, Brand builder Katrien en Graphic Chick Chelsea. Ze hadden niet zomaar een barbecue gepland, maar een heus Trooperfest. Het was met een affiche, festivalbandjes, lekkere cocktails, wegwijzers en een tent enzo! Volgende keer zorgen we dat jullie erbij zijn, want zo’n Trooperfest is zeker voor herhaling vatbaar. 

19u00: SMULLEN

Dan was het tijd om te smullen en het tot heel laat gezellig te maken in onze Trooperbubbel.

Neergepend door:
KATRIEN DE LEEUW
Witty Writer
TROOPER
Witty writer bij Trooper. Vrouw van Jelle en ook bekend als de 'mama, mama, mamaaaa!' van Sem (4) en Suze (1).
RECENTE BLOGS
article
Bij KFC Lentezon Beerse zeggen ze duidelijk waarvoor ze troopen: “Dat levert ons gemiddeld 114 euro...
Wie naar de Trooperpagina van KFC Lentezon Beerse surft, ziet meteen een foto van een goalshot. Die...
11 July 2021
Katrien De Leeuw
TROOPER
article
VZW kleine held spartelt om het hoofd boven water te houden: “Als er een einde aan de vzw komt, moet...
De ene traan na de andere rolt over de wangen van Sofie D’Hondt, de oprichtster van vzw kleine held,...
17 June 2021
Katrien De Leeuw
TROOPER
article
De ultieme ‘Yes, mijn kind is op kamp’ to do-list
De tijd tussen het moment waarop je je kind uitzwaait wanneer die op kamp vertrekt en het moment je...
15 June 2021
Katrien De Leeuw
TROOPER
article
10 ultieme lifehacks bij het kamperen
Je trekkersrugzak volproppen, een aantal dagen kamperen en in een tent wonen,... Ik, Katrien, de van...
14 June 2021
Katrien Crabbe
TROOPER