Het loopt op wieltjes, daar bij Reko Zemst!

Al meer dan € 1.000 staat er op de Trooperteller bij skeelerclub Reko Zemst. Het troopen loopt daar dus duidelijk ook op wieltjes.

Al meer dan € 1.000 staat er op de Trooperteller bij skeelerclub Reko Zemst. Het troopen loopt daar dus duidelijk ook op, euh...wieltjes 😉.  Wij waren hier op het Trooper HQ benieuwd waar al die Troopermonnies naartoe zullen gaan, dus trokken we met onze camera naar de zaterdagtraining op de piste in Zemst.

En wat blijkt? Ze hebben daar vorig jaar gewoon een complete extra verdieping op hun clubhuis gezet, die zal ingericht worden als fitnessruimte. Want om zoveel rondjes intensief te kunnen skeeleren is een stevige conditie wel handig… dus heeft de club dringend nieuwe fitnesstoestellen nodig. En dankzij de Troopers van Reko Zemst is het eerste toestel al binnen! Go Trooper Go! 🏋

  1. Verdeel de flyers van Trooper aan je leden, en probeer er een woordje uitleg bij te geven: dan weten mensen nog beter hoe het werkt. En hang ook zeker de gepersonaliseerde posters op in je clubhuis.
  2. ,
  3. Deel regelmatig de posts van Trooper op je eigen facebookpagina, en vermeld daarin steeds de link naar je Trooperpagina, zodat mensen hier dadelijk op kunnen klikken. Blijven herhalen hoe iedereen jullie kan steunen via Trooper is cruciaal voor een positief resultaat.
  4. ,
  5. Laat je leden & sympathisanten weten waarvoor de Troopermonnies gebruikt zullen worden: het geeft extra motivatie om mee te ‘troopen’ voor een duidelijk doel.
  6. ,
  7. Zet een rechtstreeks link naar de Trooperwebsite op je smartphone.

Sjeiren is kijren

Solliciteren

Bedankt! We hebben je sollicitatie goed ontvangen en contacteren je binnenkort.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Neergepend door:

Katrien De Leeuw

Witty writer bij Trooper. Vrouw van Jelle en ook bekend als de 'mama, mama, mamaaaa!' van Sem (7) en Suze (4).

Recente blogs