Hockeyclub Braxgata deelt Troopertips uit!

Jullie hebben ze ongetwijfeld al zien staan blinken op plaats drie in onze Trooper ranking: Hockeyclub Braxgata in Boom. Nieuwsgierig als we zijn hier bij Trooper, wilden we wel eens weten waarvoor het bij elkaar getroopte gebruikt wordt.

Jullie hebben ze ongetwijfeld al zien staan blinken op plaats drie in onze Trooper ranking: Hockeyclub Braxgata in Boom. Nieuwsgierig als we zijn hier bij Trooper, wilden we wel eens weten waar die bij elkaar getroopte monnies voor gebruikt worden. En hoe ze erin slagen om iedereen zo enthousiast aan het troopen te krijgen.

Wij trokken naar Marieke Puts, de Supertrooper van Braxgata en vuurden enkele vragen op haar af. 

Dag Marieke! Waarvoor troopen jullie bij Braxgata?

Marieke: "Onze hockeyspelers en speelsters hebben dringend nood aan 250m terreintouw. Dit touw kost €12/m, dus de club heeft hiervoor € 3.000 nodig. Een grote kost, dus het geld dat we via Trooper inzamelen is meer dan welkom!"

Hoe lang is Braxgata al aangesloten bij Trooper?

Marieke: "We hebben ons in december 2017 aangesloten bij Trooper."

Jullie hebben al een mooi bedrag bij elkaar getroopt. Hoe pakken jullie dat aan?

Marieke: "Het is vooral een kwestie van blijven herhalen op de website en in de newsletter. En ook heel belangrijk: veel mond-aan-mondreclame aan de rand van het hockeyveld en aan de bar."

Zijn de reacties op Trooper binnen de club positief?

Marieke: "Absoluut, iedereen reageert positief, je kan er ook niet 'tegen' zijn lijkt me… Door gewoon even via Trooper naar je favoriete webwinkel te gaan steun je de club, dat is toch mooi?"

  1. Zoek een leuk doel om voor te sparen, en spread the word! Met Trooper is het echt super gemakkelijk centen te verzamelen voor je club.
  2. ,
  3. Blijf iedereen informeren over Trooper.
  4. ,
  5. Onderschat de kracht van mond-aan-mondreclame niet, het maakt echt een verschil! En, elke keer de troopersite tonen op je gsm, dan is iedereen direct mee 😉

En dat het daar een uiterst gezellige boel was bij Braxgata kunnen jullie hier zien:

Sjeiren is kijren

Solliciteren

Bedankt! We hebben je sollicitatie goed ontvangen en contacteren je binnenkort.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Neergepend door:

Katrien De Leeuw

Witty writer bij Trooper. Vrouw van Jelle en ook bekend als de 'mama, mama, mamaaaa!' van Sem (7) en Suze (4).

Recente blogs