Jouw favoriete vereniging steunen kan met één extra klik

Verenigingen zijn de maïzena van Vlaanderen. Ze binden en verbinden mensen, jong en oud, groot en klein,… Maar het verenigingsleven kan alleen maar bloeien dankzij het harde werk van een handvol vrijwilligers én de financiële middelen die ze bij elkaar krijgen. Trooper wil deze vrijwilligers helpen om extra financiële middelen in te zamelen zodat zij meer kunnen bezig zijn met hun passie: hun vereniging organiseren. Via Trooper kan iedereen verenigingen, scholen, goede doelen,... gratis steunen. simpelweg door online te shoppen bij onze partnershops. Bol.com, Coolblue, Booking, Collect&Go, JBC, Decathlon, Dreamland, Torfs en meer dan 600 anderen schenken gemiddeld 5% van jouw aankoopbedrag aan je vereniging. Zelf betaal je geen rosse eurocent extra!

Verenigingen zijn de maïzena van Vlaanderen. Ze binden en verbinden mensen, jong en oud, groot en klein,… Maar het verenigingsleven kan alleen maar bloeien dankzij het harde werk van een handvol vrijwilligers én de financiële middelen die ze bij elkaar krijgen. Trooper wil deze vrijwilligers helpen om extra financiële middelen in te zamelen zodat zij meer kunnen bezig zijn met hun passie: hun vereniging organiseren. Via Trooper kan iedereen verenigingen, scholen, goede doelen,... gratis steunen. simpelweg door online te shoppen bij onze partnershops. Bol.com, Coolblue, Booking, Collect&Go, JBC, Decathlon, Dreamland, Torfs en meer dan 600 anderen schenken gemiddeld 5% van jouw aankoopbedrag aan je vereniging. Zelf betaal je geen rosse eurocent extra!

Heeft de voetbalclub van jouw zoon, de Chiro van jouw nichtje, de school van jouw kleinkinderen,… een pagina op Trooper? (Je kan dat hier meteen checken) Troop dan voor hen wanneer je online aankopen doet. Zit jouw favoriete vereniging nog niet op Trooper? Licht ze dan in over ons, en zeg hen dat ze zich hier kunnen inschrijven en monnies kunnen verdienen. Wij staan klaar om alle vragen die ze zouden hebben, te beantwoorden.

“Een lijstje van die winkels die up and running zijn kan handig zijn”, horen we je denken. Wel, jij vraagt, wij draaien. Om het jou gemakkelijk te maken, hebben we de winkels per categorie ingedeeld. Wil je onderstaande afbeelding als pdf downloaden? Dat kan hier. (*)

We leggen het hieronder ook nog even tekstueel stap voor stap uit. 

Stap 1: Zoek de Trooperpagina van je favoriete vereniging op https://www.trooper.be/zoek-vereniging

Stap 2: Klik via die pagina door naar de webshop waarbij je wil shoppen.

Stap 3: Laat je e-mailadres achter als je te weten wil komen hoeveel monnies je voor jouw vereniging hebt getroopt. Dat laten we je binnen de 48 uur per mail weten.

Stap 4: Shop en betaal zoals je altijd doet. Jouw gekozen vereniging krijgt nadien de monnies automatisch gestort.

Hou jullie goed en gezond.

Veel troopplezier!

(*) Dit zijn de webshops die op 19 maart 2020 te vinden waren op Trooper. 

Sjeiren is kijren

Solliciteren

Bedankt! We hebben je sollicitatie goed ontvangen en contacteren je binnenkort.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Neergepend door:

Katrien De Leeuw

Witty writer bij Trooper. Vrouw van Jelle en ook bekend als de 'mama, mama, mamaaaa!' van Sem (7) en Suze (4).

Recente blogs