Meer dan 20 graden? Zwier iedereen buiten!
16 MEI 2020
KATRIEN DE LEEUW
TROOPER

Heb je al eens naar de weersvoorspelling gekeken? De zon is de komende dagen volop van de partij. Dat nieuws alleen al zorgt voor een blij gevoel, dus wat moet dat dan niet zijn met al die endorfines die zullen vrijkomen in je hersenen wanneer je naar buiten trekt om volop van die zonnestralen te genieten?! Zin om last minute nog een zwembad, hangmat of zonnecrème in huis te halen? Weet dan dat als je dat via Trooper doet, je er meteen ook je favoriete vereniging mee steunt!

BOEKSKE LEZEN

Jouw tuin zal ondertussen al helemaal summerproof zijn, dus we stellen voor dat je na een drukke werkdag gewoon wat rustig gaat chillen in den hof. Dat kan door jezelf te nestelen in een leuk ligbed, zitzak, hangmat of gezellige lounge met een leuk magazine, de krant of een goed boek in je handen. Wil je er zeker van zijn dat je tijdens je chillmomentje niet meteen gestoord zal worden door je kinderen? Zorg er dan eerst voor dat het zwembad gevuld is en ze daarnaast ook extra amusement hebben. Zoals een glijbaan (wees erop voorbereid: die zal sowieso in het zwembad terecht komen), een watertafel, een trampoline, een springkasteel, een zandbak,...

Ook wanneer het 's avonds wat frisser wordt, hoef je niet meteen terug naar binnen te hollen. Met wat leuke sfeerverlichting en een vuurkorf of tuinhaard om het wat warmer te maken, kan je ook tot in de late uurtjes van de dag genieten buiten.

(Lees verder onder de foto)

ACTIE GRAAG

Wil je het liever iets actiever? Trek er dan op uit. Dat kan met je fiets zijn of te voet. Ideaal om ’t koppeke effe volledig leeg te maken. Misschien wil je nu wel investeren in een sporthorloge of activitytracker? Zo kan je meteen zien hoeveel kilometer je net hebt afgelegd en hoeveel calorieën je ermee verbrand hebt. Zo moet je daarna niet meteen op een tweede kommetje chips of aperitiefke kijken. Vergeet ook zeker geen drinkbus mee te nemen want hydrateren is énorm belangrijk. Zeker wanneer de zon stevig schijnt en je aan het sporten bent. Een isolerende drinkbus van Dopper is bijvoorbeeld ideaal, we hebben het hier met een aantal bij Trooper zelf getest en je drank blijft echt goed koud.

(Lees verder onder de foto)

SKEELEREN MAAR

Maar misschien ben je dat fietsen en wandelen na ondertussen wel beu en wil je liever iets ‘nieuws’ proberen? Skeeleren is weer helemaal trendy! Of dat nu op wieltjes achter elkaar is of op twee wieltjes naast elkaar. Bestel misschien wel meteen wat elleboog- en kniebeschermers mee, die kunnen van pas komen wanneer het al lang geleden is dat je nog op wieltjes hebt gestaan. (En doe er anders meteen ook een EHBO-kitje bij!) Maar ook een step kan een leuke uitdaging zijn, zowel voor jong als oud. En je traint er ook meteen je bil- en buikspieren mee, da’s mooi meegenomen. 

SMEREN EN NOG EENS SMEREN

De zon is natuurlijk perfect voor je gemoed, maar voor je huid is ze iets minder lief. Wist je dat tachtig procent van de rimpels in ons gezicht veroorzaakt zijn door zonlicht? Je altijd goed insmeren blijft dus de boodschap. Zo voorkom je ook dat je na je dagje chillen zo rood als een kreeft bent. Bestel dus snel nog wat zonnecrème en aftersun, want ook als je niet verbrand bent, geeft dat je huid de nodige afkoeling en hydratatie. En dat ruikt ook altijd zo lekker natuurlijk! Ook een zonnehoed en een zonnebril zijn een must. Zeker voor kleine kindjes.

Kortom, geniet van de zon met een glaasje (of meer) erbij, een barbecuetje, wat ontspanning, maar vooral: geniet van elkaar!

Neergepend door:
KATRIEN DE LEEUW
Witty Writer
TROOPER
Witty writer bij Trooper. Vrouw van Jelle en ook bekend als de 'mama, mama, mamaaaa!' van Sem (4) en Suze (1).
RECENTE BLOGS
article
Bij deze Troopershops kan Sinterklaas terecht
Als Sinterklaas dit jaar ook af en toe cadeautjes online wil shoppen voor al die brave kinderen, kan...
14 October 2021
Katrien De Leeuw
TROOPER
article
Iris Van Robays: “Ik vind het tof om te tonen dat je niet alles té serieus moet nemen”
Enkele maanden geleden vervoegde Iris Van Robays (27) het Trooperteam. Naast al het creatieve werk...
14 October 2021
Katrien De Leeuw
TROOPER
article
24 cadeautips voor de Sint
’t Is toch allemaal dat niet de laatste jaren voor de sint. Net wanneer de goedheiligman mee denkt &...
12 October 2021
Katrien De Leeuw
TROOPER
article
De Supertroopertip van WoefWijs om veel commissie te verdienen: “Spreek bedrijven aan”
WoefWijs staat in de top 15 van verenigingen en goede doelen met de meeste commissie. Hoe kregen ze...
16 September 2021
Katrien De Leeuw
TROOPER