Ontdek wat groen kan doen voor jouw gezondheid
11 JUNI 2020
KATRIEN DE LEEUW
TROOPER

Uit het Nationaal Geluksonderzoek van Professor dr. Lieven Annemans, Gewoon Hoogleraar in de Gezondheidseconomie, uit 2018 blijkt dat tijd doorbrengen in de natuur je kans op gelukkig zijn met maar liefst 39% vergroot. Da’s al een mooie reden om dit jaar voor een Landal-vakantie midden in het groen te kiezen. En weet je wat nog ’t schoonst van al is? Geluk vermenigvuldigt zich wanneer je het deelt. Passeer dus zeker via Trooper wanneer je bij Landal boekt. Zo geniet je favoriete vereniging met je mee met 3,75% commissie! 

Ontdek wat groen kan doen. De slogan van Landal kon eigenlijk niet beter gekozen zijn, want het effect dat de natuur op de mens heeft, valt echt niet te onderschatten. Misschien mocht je dat de afgelopen maanden zelf ondervinden? Deden die wandelingen of fietstochtjes tijdens de lockdown in de natuur je geen deugd? Zorgden ze er niet voor dat je even op adem kwam? En vooral: smaakte dat niet naar meer?  

Niet abnormaal, natuurlijk. De natuur heeft dan ook een invloed op je mentaal welbevinden. Zo pieker je bijvoorbeeld minder en heb je minder stress wanneer je je in de natuur bevindt. Maar ook op kinderen heeft het een groot effect, zo zorgt tijd in ’t groen voor een betere sociale én motorische ontwikkeling. Misschien dus wel iets om over na te denken of rekening mee te houden als je nog twijfelt over waar je je vakantie zou boeken.  

(Lees verder onder de foto)

3 BELGISCHE LANDAL-PARKEN 

Landal staat garant voor een verblijf midden in de natuur. Ze beschikken over ruim 90 vakantieparken te midden in een bos, strand, heide, water of bergen. Drie vakantieparken daarvan bevinden zich in België: Mooi Zutendaal in Limburg, Village L’Eau d’Heure in het Waalse Froidchapelle en Village les Gottales in de Ardennen. Ideaal dus als je een vakantie in eigen land wil beleven.  

Wil je toch onze buurlanden wat beter leren kennen? Dan kan je ook in Landal-parken terecht in bijvoorbeeld Nederland (Het Vennenbos, Heideheuvel, De Schatberg, De Lommerbergen, en de twee gloednieuwe parken PUUR Exlo en Volendam) en Duitsland (Hochwald, Eifeler Tor en Winterberg). Alleen al de namen van die parken doen je toch al wegdromen? 

ZORGELOOS GENIETEN 

Om ervoor te zorgen dat je ook tijdens de nasleep van de coronacrisis echt kan genieten van je vakantie én dat die even vertrouwd aanvoelt als anders, nam Landal heel wat veiligheidsmaatregelen. Meer informatie daarover kan je hier terugvinden. Maar ook een verblijf boeken kan zorgeloos. Je kan nu flexibel omboeken, bijvoorbeeld als je toch liever naar een ander Landal-park wil trekken, je verblijf gratis annuleren tot 14 dagen na je boeking, je boeking later betalen of in termijnen betalen. Je leest er hier alles over.  

(Lees verder onder de foto)

KATSJING: KORTING! 

Mocht je toch nog niet helemaal overtuigd zijn van een vakantie in één van de Landal-parken, dan zorgen de kortingen die ze momenteel geven er misschien wel voor. Wanneer je nu een vakantie voor een verblijf in de maand juni of de zomervakantie boekt, krijg je – hou je vast – tot 30% korting. Wanneer je je verblijf bij Landal dan ook nog eens via de unieke pagina van je vereniging op Trooper boekt, krijgt je vereniging 3,75% commissie. Dat zorgt ervoor dat zij in jouw geluk mogen delen, en dat maakt je vakantie eens zo mooi en gelukzalig, toch?

Neergepend door:
KATRIEN DE LEEUW
Witty Writer
TROOPER
Witty writer bij Trooper. Vrouw van Jelle en ook bekend als de 'mama, mama, mamaaaa!' van Sem (4) en Suze (1).
RECENTE BLOGS
article
Bij KFC Lentezon Beerse zeggen ze duidelijk waarvoor ze troopen: “Dat levert ons gemiddeld 114 euro...
Wie naar de Trooperpagina van KFC Lentezon Beerse surft, ziet meteen een foto van een goalshot. Die...
11 July 2021
Katrien De Leeuw
TROOPER
article
VZW kleine held spartelt om het hoofd boven water te houden: “Als er een einde aan de vzw komt, moet...
De ene traan na de andere rolt over de wangen van Sofie D’Hondt, de oprichtster van vzw kleine held,...
17 June 2021
Katrien De Leeuw
TROOPER
article
De ultieme ‘Yes, mijn kind is op kamp’ to do-list
De tijd tussen het moment waarop je je kind uitzwaait wanneer die op kamp vertrekt en het moment je...
15 June 2021
Katrien De Leeuw
TROOPER
article
10 ultieme lifehacks bij het kamperen
Je trekkersrugzak volproppen, een aantal dagen kamperen en in een tent wonen,... Ik, Katrien, de van...
14 June 2021
Katrien Crabbe
TROOPER