We mogen opnieuw op vakantie bij de buren 😎
05 JUNI 2020
KATRIEN DE LEEUW
TROOPER

De kogel is door de kerk: de Nationale Veiligheidsraad heeft beslist dat we vanaf 15 juni opnieuw naar het buitenland mogen. Wil jij nog graag een vakantie naar bijvoorbeeld Nederland, Frankrijk of Duitsland boeken? Vergeet dan niet via de Trooperpagina van je vereniging te passeren wanneer je dat doet, zo genieten zij mee van je tripje. En je weet het, je vakantie wordt er geen cent duurder door, hé!

2020 zal een jaar zijn dat we niet snel zullen vergeten. De coronacrisis zorgde ervoor dat alles anders verliep en ook heel wat vakantieplannen verstoord werden. De ene kon plots niet meer op vakantie, de andere ziet zijn geplande buitenlandse vakantie misschien liever niet doorgaan,... Maar één ding is gelukkig wel altijd een zekerheid gebleven: als je een online aankoop doet via de Trooperpagina van je vereniging, steun je je vereniging. 

Misschien heb je na de afgelopen drie maanden in en rond je kot wel even genoeg van ons land en wil je de komende maanden eens de grenzen over naar een van onze buurlanden? Ook dan kan je je vakantie boeken via de Trooperpagina van je vereniging. Weet je nog niet meteen waar je naartoe wil? Doe hieronder dan misschien wat inspiratie op!

AHOI, NEDERLAND

Je kan natuurlijk op safari trekken in Zuid-Afrika, maar een olifant of giraf ziet er in Nederland bijvoorbeeld niet anders uit dan in Zuid-Afrika. Je kan dus zeker ook op safari trekken in Beekse Bergen. Foto's maken en ermee stoefen op sociale media is zeker toegestaan!

Genieten van een mooi uitzicht over de stad? Dat kan je vanuit London Eye in Londen, maar ook vanuit het Reuzenrad op de Pier in het Den Haag. Bovendien is het Europa's eerste reuzenrad boven de zee! Daar kan je al eens mee uitpakken, hé! Het reuzenrad is ruim vijftig meter hoog en telt 36 gesloten gondels met airco waaronder één VIP-gondel die voorzien is van een glazen bodem. Jawadde!

BONJOUR, LA FRANCE

Wil je wel genieten van de mooie natuur maar ben je niet zo dol op feta, tzatziki of moussaka? No worries, les Cascades de Sillans aan de côte d'azur zijn even mooi als de Richtis kloof op Kreta, maar je kan er nadien wel gewoon geniet van wat vin, pain en Boursin. 

Over wijn gesproken! Je kan natuurlijk een mooie wijngaard in Portugal bezoeken, maar wat dacht je van een wijngaard in de Dordogne? Beetje proeven, beetje wandelen, nog wat proeven,... En Frans babbelen met een dubbele tong door het vele proeven lukt nog net iets makkelijker dan Portugees. 

GUTEN TAG, DEUTSCHLAND

Schoon, hé, zo'n hond aan een meer? Je hoeft daar ook echt niet ver voor te reizen. Een tripje naar vakantiepark Landal Hochwald en hup, je hebt het. Bovendien kan je daar van nog meer moois dat de natuur te bieden heeft genieten én mag je gerust je beste Jean-Marie Pfaff-Duits bovenhalen. 

Wil je het voelen kriebelen in je buik? Daar kan een wandeling over een hangbrug wel voor zorgen. De Geierlay brug in Duitsland bijvoorbeeld. Je wandelt er 360 meter lang over een 100 meter hoge brug die over het Mörsdorfer Bachtal hangt. Wedden dat het een overgetelijke ervaring wordt? 

Benieuwd waar je nog allemaal vakanties kan boeken via de Trooperpagina van je vereniging? We lijsten er hieronder een paar op:

 • Booking.com (gemiddeld 3% commissie)
 • Belvilla (gemiddeld 4,12% commissie)
 • Sunparks (gemiddeld 2,40% commissie)
 • Pierre et Vacances (gemiddeld 2,25% commissie)
 • Chalet.nu (gemiddeld 3,37% commissie)
 • Happy Home (gemiddeld 4,50% commissie)
 • Brussels Airlines (gemiddeld 1,13% commissie)
 • Pharos Reizen (gemiddeld 2,25% commissie)
 • Interhome (gemiddeld 1,84% commissie)
 • Basic-Travel (gemiddeld 4,50% commissie)
 • Joker (gemiddeld 2,10% commissie)
 • ...

Wil jij dit jaar liever in eigen land op vakantie gaan? Dat kan natuurlijk ook. Hier vind je alvast wat inspiratie. Vergeet niet dat je ook je uitstapje, een weekend of vakantie in België kan boeken via de Trooperpagina van je vereniging. Zo kan je onder andere boeken bij:

 • Center Parcs (gemiddeld 3,37% commissie)
 • Landal (gemiddeld 3,75% commissie)
 • Sunparks (gemiddeld 2,40% commissie)
 • Ardennen-Online (gemiddeld 4,50% commissie)
 • Holiday Suites (gemiddeld 5,25% commissie)
 • Belvilla (gemiddeld 4,12% commissie)

Om het complete overzicht te krijgen van waar je uitstapjes en vakanties, zowel in België als in onze buurlanden, kan boeken via Trooper, surf je best naar de Trooperpagina van je vereniging en klik je daar door op de categorie ‘Reizen’. Wist je trouwens dat je ook een bezoek aan een pretpark via Trooper kan boeken. Denk maar aan Plopsaland, Efteling, Disneyland Paris, Walibi, Aqualibi, Bellewaerde,... Pretparken mogen opnieuw open vanaf 1 juli.

Veel reisplezier!

TIP: Wist je dat je meteen op de webshops kan klikken in deze blog? Je wordt dan meteen, met Trooperlink naar je vereniging, naar die bepaalde webshops gestuurd en je hoeft dus niet eerst via www.trooper.be/zoek-vereniging te passeren wanneer je iets wil boeken via Trooper om zo je vereniging te steunen. Handig, hé?

Neergepend door:
KATRIEN DE LEEUW
Witty Writer
TROOPER
Witty writer bij Trooper. Vrouw van Jelle en ook bekend als de 'mama, mama, mamaaaa!' van Sem (4) en Suze (1).
RECENTE BLOGS
article
Bij deze Troopershops kan Sinterklaas terecht
Als Sinterklaas dit jaar ook af en toe cadeautjes online wil shoppen voor al die brave kinderen, kan...
14 October 2021
Katrien De Leeuw
TROOPER
article
Iris Van Robays: “Ik vind het tof om te tonen dat je niet alles té serieus moet nemen”
Enkele maanden geleden vervoegde Iris Van Robays (27) het Trooperteam. Naast al het creatieve werk...
14 October 2021
Katrien De Leeuw
TROOPER
article
24 cadeautips voor de Sint
’t Is toch allemaal dat niet de laatste jaren voor de sint. Net wanneer de goedheiligman mee denkt &...
12 October 2021
Katrien De Leeuw
TROOPER
article
De Supertroopertip van WoefWijs om veel commissie te verdienen: “Spreek bedrijven aan”
WoefWijs staat in de top 15 van verenigingen en goede doelen met de meeste commissie. Hoe kregen ze...
16 September 2021
Katrien De Leeuw
TROOPER