Pimp je interieur met CORNET (en steun er je vereniging mee)
31 JANUARI 2022
KATRIEN DE LEEUW
TROOPER

Wist jij dat je met de houten CORNET-bakken heel wat kan doen om je interieur te pimpen? En 't beste van al, je kan met zo'n bakken (en ook met de kartonnen dozen CORNET, natuurlijk) ook nog eens je favoriete vereniging of goed doel steunen! Als er via de Trooperpagina van je vereniging of goed doel 60 bakken CORNET gekocht worden, krijgen zij € 10 commissie per bak. Da's dus € 600, hé! Worden er minder dan 60 bakken gekocht, dan krijgen ze € 5 commissie per bak. Wij geven je alvast 6 tips om de houten bakken in je interieur te gebruiken, want opgeruimd staat CORNETjes.

1. BAK WORDT SCHOENKAST

Wie nog nooit over een paar rondslingerende schoenen gestrompeld is, liegt. Door simpelweg enkel houten bakken op en naast elkaar te stapelen, maak je in no time een handige schoenkast die je altijd kan uitbreiden.  

2. BAK WORDT SALONTAFEL

Een salontafel waar je niet alleen dingen op kan zetten, maar ook spullen in kan opbergen is een must have in elke woning. Waar raak je anders het kaske van tv en dat dekentje in kwijt? Zet enkele bakken naast elkaar en klaar is kees. Bovendien kan je de tafel altijd aanpassen naargelang hoeveel volk er over de vloer komt. Spreid de bakken bijvoorbeeld over je living uit als extra plaats om hapjes en glazen op te zetten of voeg extra bakken toe om een extra lange salontafel te maken.

3. BAK WORDT KRUIDENBAK

Koop jij ook echt élke keer opnieuw een potje verse kruiden om ze nadien weer te laten verdorren? Plant ze de volgende keer gewoon in een houten bak die je vult met een zeil en potgrond. Het staat niet alleen mooi (binnen én buiten), je kruiden zullen ook langer overleven. Gewoon niet vergeten af en toe water te geven, da’s nogal essentieel.

4. BAK WORDT BOEKENKAST

Kinderboeken, thrillers, kookboeken,... slingeren ze bij jou thuis ook altijd rond? Steek ze in houten bakken en zet hier en daar nog een plantje of een leuk accessoire tussen en je boekenkast wordt de eyecatcher in je woning. 

5. BAK WORDT WERKTAFEL

Met een viertal houten bakken en een werkblad maak je in 1-2-3 een handige werktafel. Ideaal als bureau of als werktafel in de garage bijvoorbeeld. 

6. BAK WORDT HANDIGE OPBERGBAK

Je kan de bak natuurlijk ook gebruiken om handelingen makkelijker te maken. Om al je benodigdheden voor een barbecue in bij te houden, bijvoorbeeld. Of om het speelgoed van je kinderen in op te bergen, magazines en kranten in te bewaren,... Wanneer je er ook nog eens wieltjes onder zet, maak je het jezelf extra makkelijk om de bak te verplaatsen. 

OOK HANDIG IN JE VERENIGINGSLOKAAL/KANTINE/...

Je kan de houten bakken natuurlijk ook makkelijk gebruiken in je verenigingslokaal, je kantine,... Gebruik ze om de verloren voorwerpen in te bewaren en uit te stallen, of maak de werktafel en gebruik ze als tafel voor de mannen of vrouwen die de kassa beheren op je eetfestijn, fuif of een ander evenement,...

Bier kan niet verkocht worden aan of door minderjarigen (-16j).
Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Neergepend door:
KATRIEN DE LEEUW
Witty Writer
TROOPER
Witty writer bij Trooper. Vrouw van Jelle en ook bekend als de 'mama, mama, mamaaaa!' van Sem (7) en Suze (4).
RECENTE BLOGS
article
Geen papaniek! Hier zijn 11 kadotips voor vaderdag
De stress om het perfecte moederdagkado te scoren is nog maar net verteerd of ’t is alweer tijd voor...
29 May 2023
Katrien De Leeuw
TROOPER
article
Stresske over een geschenk voor de juf of meester? Nu niet meer!
Ouders met schoolgaande kinderen kennen de stress die zowat nu begint op te steken: het naderende de...
10 May 2023
Katrien De Leeuw
TROOPER
article
Gepaste bubbels en wijn voor op elk eetfestijn!
Wil je graag weten welke wijn je best kan aanbieden op je spaghetti-, steak- of mosselfestijn? Of nu...
27 April 2023
Katrien De Leeuw
TROOPER
article
2022 was straf voor alle Troopers: wat foto's als bewijs
“A picture, or it didn’t happen”, dat zeggen ze wel eens, als je iets heel straf vertelt. Wel 2022...
23 December 2022
Jan Dejonghe
TROOPER