Welk type tv-kijker 📺 ben jij?
22 APRIL 2020
KATRIEN DE LEEUW
TROOPER

Gezellig onder een dekentje in de zetel, half liggend op het tapijt of met een half oog tijdens enkele huishoudelijke klusjes. Iedereen kijkt op zijn of haar manier naar televisie. Maar ook wat je kijkt verschilt van persoon tot persoon. Ontdek hieronder welk type tv-kijker jij bent (en je krijgt er meteen gratis en voor niks wat kijktips bij. Als dat niet handig is in deze coronatijden!)

TYPE 1: DE NOSTALGISCHE KIJKER

Kenmerken: ‘Vroeger was het beter’ is jouw motto. Die goeie oude tijd met toptelevisie. Reeksen en films die niet aan 300 kilometer per uur gingen. Verhalen die je goed kon volgen en personages die je door en door kon leren kennen. Geef jou een teletijdmachine, en je springt er meteen in. “Vroeger, ik kom eraan!”

Kijktips:

TYPE 2: DE THRILLSEEKER 

Kenmerken: Je bent dol op spanning. Reeksen met moorden, verdwijningen en tal van andere mysteries zijn hé-le-maal jouw ding. Je zet jouw fictieve detectivehoed op en gaat altijd mee op zoek naar de dader. Je gaat er bovendien zo in op dat wanneer je “Alé, nog een aflevering dan”, zegt, iedereen rondom jou weet dat je nog minstens drie afleveringen van jouw favoriete serie van’t moment zal kijken. Tja, ’t moest maar zo spannend niet zijn, toch?

Kijktips:

TYPE 3: DE ‘IK HOU VAN MANNEN IN UNIFORM’-KIJKER

Kenmerken: Een goede ziekenhuisserie of iets met brandweermannen, politieagenten,… zijn jouw dada. Alles waar maar iets van mannen in uniform aan te pas komt. De kleren maken voor jou écht wel de man. En je steekt er nog wat EHBO-kennis van op: win-win!

Kijktips:

TYPE 4: DE KUDDEKIJKER

Kenmerken: Jij laat de keuze van wat je kijkt over aan anderen. Je hoort eens rond wat jouw vrienden leuk vonden, kijkt na welke reeksen en films er genomineerd werden voor awards en checkt kijkscores online. Pas dan installeer je je voor de televisie.

Kijktips:

TYPE 5: DE ‘IK WIL LACHEN’-KIJKER

Kenmerken: De wereld is al serieus genoeg. Als je neerploft in de zetel en televisie wil kijken, is dat omdat je je wil ontspannen. Je wil je amuseren én eens goed lachen. 

Kijktips:

TYPE 6: DE ‘ER MAG EEN HOEK AF ZIJN’-KIJKER

Kenmerken: Voor jou hoeft het allemaal niet te serieus en geloofwaardig te zijn. Je wil ontsnappen naar een andere wereld zodra je de televisie aan zet. Een wereld vol science fiction, vliegende helden en gekke figuren.

Kijktips:

Dankzij Amazon Prime Video kan je superveel series en films ontdekken, welk type televisiekijker je ook bent. Wie zich nu inschrijft voor een gratis (!) proefabonnement van 30 dagen, bezorgt zijn of haar vereniging meteen 2,6 euro commissie! Weet wel dat het proefabonnement na die 30 dagen stilzwijgend verlengd wordt en je dan 5,99 euro per maand betaalt als je het abonnement niet op tijd opzegt. Het abonnement opzeggen kan maandelijks.

Bovendien krijg je bij je abonnement ook extra voordelen bij Amazon. Zo krijg je met Prime gratis bezorging van producten van de Amazon website, kan je gratis gebruik maken van Amazon Photo en kan je gratis games spelen op je favoriete Twitch-kanaal. Je proefabonnement aanvragen kan hier.

Wil je meteen je proefabonnement aanvragen? Klik gewoon hierboven op 'Amazon Prime Video' (in het groen geschreven) en je wordt meteen - inclusief link naar je vereniging - doorgestuurd naar de website. Je hoeft dus niet eerst nog naar de Trooperpagina van je vereniging te surfen. Tof, hé?! Ga daarna zo aan de slag:

1. Klik op eender welke serie.

2. Klik op 'Kijken met Prime. Start je gratis proefperiode van 30 dagen'.

3. Maak een Amazon-account aan.

4. Geef de gegevens van je kredietkaart door (er gaat de eerste 30 dagen nog geen geld van je rekening!)

5. Je proefabonnement  van 30 dagen start meteen.

Neergepend door:
KATRIEN DE LEEUW
Witty Writer
TROOPER
Witty writer bij Trooper. Vrouw van Jelle en ook bekend als de 'mama, mama, mamaaaa!' van Sem (4) en Suze (1).
RECENTE BLOGS
article
Bij deze Troopershops kan Sinterklaas terecht
Als Sinterklaas dit jaar ook af en toe cadeautjes online wil shoppen voor al die brave kinderen, kan...
14 October 2021
Katrien De Leeuw
TROOPER
article
Iris Van Robays: “Ik vind het tof om te tonen dat je niet alles té serieus moet nemen”
Enkele maanden geleden vervoegde Iris Van Robays (27) het Trooperteam. Naast al het creatieve werk...
14 October 2021
Katrien De Leeuw
TROOPER
article
24 cadeautips voor de Sint
’t Is toch allemaal dat niet de laatste jaren voor de sint. Net wanneer de goedheiligman mee denkt &...
12 October 2021
Katrien De Leeuw
TROOPER
article
De Supertroopertip van WoefWijs om veel commissie te verdienen: “Spreek bedrijven aan”
WoefWijs staat in de top 15 van verenigingen en goede doelen met de meeste commissie. Hoe kregen ze...
16 September 2021
Katrien De Leeuw
TROOPER