Welkom op de Trooper Bloggerij
31 DECEMBER 2015
JAN DEJONGHE
TROOPER

Jij was rustig HLN aan het lezen en plots trok de banner van Trooper je aandacht. Just hé? De kans dat je wel 3 minuutjes tijd hebt nu is groot, dus we gaan je kort uitleggen hoe jij de verenigingen, die zonder inkomsten zitten, kan helpen. Als je nog meer positief nieuws of info wil, kan je straks nog wat rondhangen op deze blog.

Trooper is een online shopping platform. En niet zomaar ééntje. Voor elke aankoop die je doet op één van onze meer dan 400 webshops, verdien jij monnies die recht naar je favoriete vereniging gaan.

En geloof ons, in deze coronatijd is Trooper relevanter dan ooit. Want alle inkomsten voor de verenigingen vallen op dit moment weg door de lockdown: geen inkomsten meer van wafelenbakken, paaseitjesverkopen, spaghettiavonden, fuiven… al die evenementen en acties zijn uitgeroeid door het virus.

Gelukkig shop jij in deze helse tijd meer online dan normaal. Toch? Wel, ga dan zeker eens kijken op Trooper.be. Zoek een vereniging op die je kent, of eentje uit je buurt. Er zijn er al meer dan 6.000 aangesloten. Keuze genoeg dus! En dan doe je gewoon je aankoop via hun Trooperpagina. Je schenkt tot 5% commissie van jouw aankoop aan hen en het kost jou écht geen eurocent meer. De webshops storten het hen door. Straf hé? 

(Lees verder onder de video)

Waarom? Omdat verenigingen súperbelangrijk zijn. Ze brengen mensen samen en zorgen ervoor dat ze zich kunnen ontwikkelen. Hun dagdagelijkse werking mag dus zeker niet in het gedrang komen! Bovendien hebben verenigingen allemaal een droom. Is het nu een lokaal renoveren, nieuwe tenten aankopen, kanslozen een gratis ontbijt aanbieden,… groot of klein, Trooper wil al die dromen helpen realiseren. Ben je overtuigd om die éne extra klik te doen via www.trooper.be als je online shopt? Laat je dan eens goed gaan, want het is voor een goed doel!

Wil je zelf je vereniging inschrijven? Dat kan supermakkelijk. Gewoon effe hier klikken.

Authors.WrittenBy
JAN DEJONGHE
Brand cop
TROOPER
Brand cop bij Trooper. Vader van de drie slimste, liefste, grappigste 🐣🐣🐣 in the 🌎
ARTICLES.RECENTBLOGS
Het BENEFIETkot levert 34 Vlaamse verenigingen 55.611,22 euro op tijdens de coronacrisis
Iedereen heeft het in de coronacrisis moeilijk gehad, da’s wel het minste wat we kunnen zeggen. Bij...
30 June 2020
Katrien De Leeuw
TROOPER
Het eerste Trooperfest was een succes
Wie werkt er eigenlijk allemaal bij Trooper en hoe ziet dat TrooperHQ waar nu en dan over gepraat je...
29 June 2020
Katrien De Leeuw
TROOPER
10 ultieme lifehacks bij het kamperen
De voorbereiding van je kampeertocht: je trekkersrugzak weer volproppen om een aantal dagen in een...
26 June 2020
Katrien Crabbe
TROOPER
Vanaf nu kan je je favoriete vereniging online én offline steunen via KBC Mobile!
KBC Mobile is al lang geen gewone betaal bankapp meer. Eerder een all-in-one app. Je kan er kopen je...
21 June 2020
Katrien De Leeuw
TROOPER